Heerlijk voor op een warme dag waarin je zin hebt in een niet al te zware maaltijd. Verwen jezelf met deze luxe salade met pasta, ijsbergsla, rucola, gerookte zalm en gekruide garnalenspiesjes.
Bij voorkeur wordt dit gerecht gegeten in een kom.
Zet een grote pan met water op en breng dit aan de kook. Voeg de fusilli toe aan de pan met kokend water. Het aantal minuten is afhankelijk van het soort fusilli en staat op de verpakking. Giet de pasta zoda hij gaar is af en spoel het geheel af met koud water tot de pasta koud is.
Snij ondertussen de ijsbergsla, mix die met de rucola en was het geheel goed met water. Stop dit nog niet in de kom.
Spies de garnalen aan de spiesjes en maak er 4 รก 6. Strooi daarna de cajun kruiden erover heen.
Bak de garnalen in olie of boter totdat ze gaar zijn en mooi roze zijn geworden.
Snij ondertussen de gerookte zalm in kleine blokjes.
Pak 2 kommen en verdeel de ingrediënten. Start eerst met de pasta, voeg daarna de sla-mix toe en leg daar boven op de zalm en de olijven. Leg de spiesjes als laatste op de kom en smullen maar.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |